طرز تهیه فیله مرغ شمالی | به سبک شمالی ها فیله بپز! +ویدیو
اجتماعي
بزرگنمايي:
خبر یزد - طرز تهیه فیله مرغ شمالی: یک راهنمای جامع
فیله مرغ شمالی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در مناطق شمالی کشور است. این غذا با طعم ترش و ملس خود، اشتهای هر کسی را باز میکند. در ادامه، طرز تهیه این غذای خوشمزه را به همراه نکات مهم و ترفندهای آشپزی بیان خواهیم کرد.
مواد لازم:
* فیله مرغ: به مقدار دلخواه (بهتر است از فیله مرغ بدون پوست و استخوان استفاده کنید)
* پیاز: 1 عدد متوسط (خرد شده)
* رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
* رب انار یا رب ازگیل: 1 قاشق غذاخوری (برای طعم ترش)
* نمک، زردچوبه، فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
* روغن: به مقدار لازم
* آب: به مقدار لازم
* زعفران دم کرده (اختیاری): برای رنگ و طعم بهتر
فیله مرغ و سبزیجات یه شام مقوی و رژیمی و خوشمزه است | طرز تهیه فیله مرغ و سبزیجات طرز تهیه: * آماده سازی فیله مرغ:
* فیلههای مرغ را شسته و به قطعات دلخواه برش بزنید.
* فیلهها را با نمک، زردچوبه و فلفل سیاه مزه دار کنید.
* تفت دادن پیاز و مرغ:
* در یک تابه مناسب، روغن را گرم کنید و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید.
* پیاز را تا زمانی که طلایی رنگ شود، تفت دهید.
* فیلههای مرغ مزه دار شده را به پیاز اضافه کرده و به مدت 5-7 دقیقه تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند.
* اضافه کردن ربها و ادویه جات:
* رب گوجه فرنگی و رب انار یا رب ازگیل را به مواد اضافه کرده و به مدت 1-2 دقیقه تفت دهید تا بوی خامی ربها گرفته شود.
* زعفران دم کرده را نیز اضافه کنید (در صورت استفاده).
* پختن فیله مرغ:
* مقداری آب جوش به مواد اضافه کنید تا روی مواد را بگیرد.
* درب تابه را بگذارید و اجازه دهید فیله مرغ به مدت 20-25 دقیقه با حرارت ملایم پخته شود تا نرم و جا افتاده شود.
* در حین پخت، چند بار به مواد سر بزنید و در صورت نیاز کمی آب اضافه کنید.
* سرو:
* پس از پخت کامل، فیله مرغ را همراه با برنج زعفرانی سرو کنید.
* برای تزیین، میتوانید از کمی کشمش، گردو یا پیازداغ استفاده کنید.
نکات مهم:
* برای طعم بهتر، میتوانید از سبزیجات معطر مانند جعفری، گشنیز و نعناع خرد شده نیز استفاده کنید.
* اگر دوست دارید فیله مرغ شما آبکیتر باشد، میتوانید مقدار آب اضافه شده را بیشتر کنید.
* برای یک طعم متفاوت، میتوانید از آلو خشک به جای رب انار یا رب ازگیل استفاده کنید.
* برای طعم تندتر، میتوانید از فلفل قرمز استفاده کنید.
-
سه شنبه ۲۵ دي ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۸:۴۹
-
۱۱ بازديد
-
-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/693312/